Brievenbussen voor appartementen

De inkomhal van een appartement is de eerste kans om een goede indruk te maken. Rondslingerende post hoort daar niet bij. Een verzorgd geheel met een mooie brievenbus voor elke bewoner wel. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment brievenbussen voor appartementen aan.

Onze meervoudige brievenbussen zijn veilig, gebruiksvriendelijk én esthetisch. Al onze modellen beantwoorden aan deze drie criteria, maar daarnaast bieden we je keuze op het vlak van materiaal, stijl, kleur, afwerking, opties en het aantal appartementen.

  • Binnen of buiten: appartementsbrievenbussen zijn gemaakt uit staal of uit blauwsteen. De eerste kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden, brievenbussen in blauwe hardsteen komen het best tot hun recht voor een appartementsgebouw.
  • Luxe of eenvoud: er is een appartementsbrievenbus voor elke stijl. Designbrievenbussen met een verfijnde afwerking voor vastgoed uit het hoogste segment, sobere modellen met een moderne toets wanneer gebruiksvriendelijkheid op de eerste plaats komt.
  • Kleur: metalen brievenbussen voor appartementen zijn standaard verkrijgbaar in zwart. Ook grijs en antraciet zijn mogelijk. En tegen een meerprijs kies je voor een RAL-kleur die helemaal in harmonie is met de rest van het gebouw.
  • Afwerking: brievenbussen voor appartementencomplexen zijn duurzaam en esthetisch tegelijk. Ze worden afgewerkt met een zinklaag of gepoederlakt in een kleur naar keuze.
  • Opties: een naamkaarthouder of een flatnummer maken de brievenbus van je appartement helemaal af.
  • Verticaal of horizontaal: de Syntax 5-box is een horizontale brievenbus voor appartementen, de Minerva 6-box een verticale appartementsbrievenbus in blauwsteen.
  • Aantal naar keuze: appartementsbrievenbussen zijn er in alle mogelijke combinaties. Vanaf 2 muurbrievenbussen tot een wand met 8 brievenbussen of meer. Je herkent de verschillende uitvoeringen aan de toevoeging van 2-box, 3-box, 4-box, 5-box, 6-box of 8-box.

Nog dit: een meervoudige brievenbus kan ook gebruikt worden voor koppelwoningen. Ze wordt dan op de grens van beide percelen geplaatst, zoals de Clinton 2-box.