Pakjesbrievenbussen

Wil je een brievenbus kopen waarin brieven en pakjes passen? Maak kennis met ons assortiment aan pakjesbrievenbussen. Ideaal als je al eens een onlinebestelling plaatst en niet altijd thuis bent om die in ontvangst te nemen. Pakketbrievenbussen zijn in hoofdzaak vrijstaande brievenbussen. Ze vormen een esthetische eyecatcher voor of naast je woning, maar ook een functioneel designobject om je pakjes op een veilige manier te laten afleveren. Zo vermijd je dat ze zomaar aan je voordeur achtergelaten worden of afgegeven worden aan je buren.

Veiligheid is een essentieel criterium bij de keuze van een brievenbus voor pakjes. Je wil tenslotte niet dat elke voorbijganger met je kostbare zending aan de haal kan. Twee sluitingsmechanismes zijn daarom mogelijk:

  • De koerier of postbode plaatst je pakket van bovenaf in de brievenbus. Wanneer het deksel wordt gesloten, wordt een valklep zachtjes naar beneden geduwd en valt het pakket in afgesloten vak. Je pakket kan er nu niet meer bovenaan uitgehaald worden, maar wel via een deurtje (vooraan of achteraan) dat je kan openen met een sleutel.
  • Wil je ook pakjes kunnen meegeven? Dan is een digitaal cijferslot de beste oplossing. Bij het ingeven van een ophaling of het online bestellen kan je dan een code meegeven aan de bezorgdienst.

Pakjesbrievenbussen in verschillende kleuren en materialen

We bieden je heel wat keuze om je pakjes te laten leveren in een pakketbrievenbus.

  • Materiaal: wij hebben pakketbrievenbussen in aluminium, metaal, blauwe hardsteen en zelfs een model in cortenstaal. Een brievenbus in staal staat voor tijdloos en duurzaam, een pakjesbrievenbus in blauwsteen voor klassiek en weerbestendig en een pakjesbrievenbus in cortenstaal is een originele eyecatcher.
  • Kleur: metalen pakjesbrievenbussen kunnen we poederlakken in eender welke RAL-kleur. Een zwarte pakjesbrievenbus wordt het meest gekozen, gevolgd door antraciet en grijs.
  • Afmetingen: een brievenbus voor pakjes is meestal groot: 100 à 110 cm hoog en 50 tot 100 cm breed. Ook de diepte is afgestemd op de afmetingen van pakketten.
  • Personalisatie: een pakjesbrievenbus biedt genoeg ruimte om je huisnummer en/of naam erin te laten graveren of erop te laten bevestigen. Voor bedrijven is een gepersonaliseerde brievenbus met logo zelfs mogelijk. Nog exclusiever? Kies dan voor een brievenbus met ledverlichting.
  • Deur vooraan of achteraan: heb je niet zo heel veel plaats? Met een deurtje aan de voorkant kan je je brievenbus perfect tegen de haag plaatsen. Heb je wel genoeg ruimte? Dan kies je beter voor een strakke brievenbus die je opent aan de achterkant.
  • Vrijstaand of hangend: pakketbrievenbussen staan meestal op een sokkel. Heb je geen voortuin of oprit? Dan is ook een hangende pakketbrievenbus mogelijk.