Muurbrievenbussen

Zoek je een brievenbus om aan de muur te bevestigen? In ons gamma hebben we een ruim aanbod aan moderne wandbrievenbussen in aluminium of roestvrij staal. Allemaal zijn ze eenvoudig te monteren naast je voordeur of aan de gevel van je kantoor. Ze vormen daarbij een strakke en verzorgde aanvulling voor je woning of gebouw.

Onze hangende brievenbussen bestaan in heel veel verschillende modellen:

  • Vorm: onze muurbrievenbussen hebben een rechthoekige, verticale vorm. Ze zijn ofwel heel strak met allemaal rechte lijnen en hoeken, ofwel iets speelser met gebogen lijnen en afgeronde hoeken.
  • Materiaal: onze wandbrievenbussen zijn gemaakt van aluminium, inox of roestvast staal. Ze worden gelakt, gegalvaniseerd of gepoederlakt (met een roestvrije poedercoating).
  • Brievenbusklep: de gleuf voor brieven kan zowel bovenaan als vooraan zitten. Om te vermijden dat (slag)regen in de brievenbus komt, is de opening altijd afgesloten met een klep.
  • Huisnummer: uit metalen hangbrievenbussen kan het huisnummer gelaserd worden. Dit is de meest stijlvolle optie, het bevestigen van stickers op de bus de meest voordelige.
  • Kleur: ons assortiment bevat volledig zwarte muurbrievenbussen, grijze wandbrievenbussen in inox of hangende brievenbussen in een combinatie van gepoederlakt staal en gelakt roestvrij staal.
  • Afmetingen: hangende brievenbussen zijn doorgaans niet al te groot (hoogte +/- 40 cm, breedte +/- 30 cm), maar sommige modellen zijn tegelijk pakjesbrievenbus.

De bestsellers uit ons aanbod aan wandbrievenbussen vind je hieronder op de bovenste rij. Ook de andere modellen zijn stijlvol, duurzaam en snel leverbaar.