Moderne brievenbussen

Ons assortiment bevat brievenbussen voor elke smaak en elk budget. Steeds meer klanten kiezen echter voor een strakke, moderne brievenbus. Die maken we helemaal op maat en in lijn met de stijl van hun woning of appartement. Ben je op zoek naar een zwarte designbrievenbus of naar een stijlvolle pakketbrievenbus? Laat je inspireren door de voorbeelden hieronder.

Design brievenbussen op maat

Een moderne brievenbus is opvallend onopvallend. Onopvallend omdat ze naadloos aansluit bij je woning, opvallend omdat ze met haar strakke design, zwarte kleur en fijne afwerking een elegante eyecatcher is.

Naast esthetisch is een moderne brievenbus ook functioneel. Zeker als je voor een design pakketbrievenbus in aluminium of metaal kiest. Door ze te poederlakken in een kleur naar keuze is je moderne pakjesbrievenbus bovendien beschermd tegen weer en wind. 

De verdere afwerking bepaal je helemaal zelf, op basis van de verschillende mogelijkheden om je brievenbus te personaliseren. Zo kan je je huisnummer of je naam erin laten laseren, ledverlichting integreren of spelen met de positie van de insteekgleuf of klep (links, rechts, bovenaan of op de hoek).

On trend met een zwarte brievenbus

Een zwarte brievenbus is tijdloos, maar ook trendy. Zwart was altijd al een populaire kleur en vandaag is zwart meer dan ooit de kleur bij uitstek voor een moderne brievenbus. Metalen pakjesbrievenbussen kunnen we nochtans poederlakken in eender welke RAL-kleur. Zwart is echter veruit de meest gekozen kleur, met antraciet en grijs op respectabele afstand. 

Nog zo’n voordeel van een zwarte brievenbus is dat ze past bij alles. Ze matcht dus sowieso met je schrijnwerk of gevelbekleding.  

In 2024 schreven we een specifieke blog over zwarte brievenbussen

Ruime keuze aan moderne brievenbussen

Design brievenbussen zitten volop in de lift. Onze ‘etalage’ aan moderne brievenbussen groeit bijgevolg mee. Enkele voorbeelden: