Semperfi belooft 'eeuwige trouw' aan zijn klanten.

Semper Fi  staat voor "eeuwige trouw" die soldaten onder elkaar zweren. We benadrukken hiermee onze afspraak met onze klanten. We zijn en blijven steeds beschikbaar!! Als het nu gaat om die brievenbus van enkele jaren geleden of een eerste keer onderhoud van uw tuinset, we helpen iedereen verder.

Image
Semperfi gebouw
Image
Expertise

Jarenlange expertise

Met meer dan 30 jaar ervaring in de metaalsector weten we perfect wat wel en niet mogelijk is. Met de nodige zorg maken we vanuit een degelijke grondstof een kwalitatief eindproduct. Steeds rekening houdend met het gebruiksgemak, zorgen we voor een jarenlange en zorgeloze gemakrust. 

Image
Maatwerk

Maatwerk

Langer of korter, breder of smaller, lager of hoger, ...  een aanpassing op ons standaard gamma is mogelijk. We bespreken samen hoe dat ene meubel of accessoire perfect in het bestaand interieur of tuinontwerp past. 

Image
Productie

Eigen productie

U koopt rechtstreeks bij degene die het maakt. Sterker nog! Vanuit de winkel heeft u zicht op de productie door de ramen op het gelijkvloers. 

Van grondstof tot afgewerkt product. We hebben alles in huis voor de productie van uw artikel.

Lieven Devos bv werd opgericht door Lieven Devos. Enkele jaren geleden had hij het idee om zelf brievenbussen te maken. Ondertussen bieden we naast design brievenbussen ook exclusieve en moderne tuinmeubelen aan (bv. lounge tuinmeubelen).

Het personeelsbestand groeide in 6 jaar tijd van 40 tot 90 werknemers. Het machinepark werd en wordt nog steeds stelselmatig uitgebreid met de meest performante hoogtechnologische machines om aan de steeds strenger wordende eisen te kunnen voldoen. Onze afdeling plaatbewerking (lasersnijden, ponsen, plooien en lassen) groeide uit tot een begrip in onze regio.

Met het machinepark staan wij reeds geruime tijd in voor de productie van gedeeltelijk afgewerkte producten. Zo kregen wij de behoefte om ook afgewerkte producten rechtstreeks aan de klant te bieden. Hierdoor ontstond het idee om brievenbussen aan de particulier aan te bieden.

We ontworpen zo enkele eigen modellen, wat duidelijk in de smaak viel bij onze klanten. Doordat we steeds verder uitbreiden en steeds op zoek te gaan naar stevige en solide modellen, blijft ons aanbod brievenbussen steeds verder uitgroeien. Met trots presenteren we dan ook een ruim assortimenten brievenbussen die door ons getest en goedgekeurd werden. 60% daarvan zijn eigen ontwerpen en worden volledig bij ons geproduceerd. De andere 40% komt van bedrijven die eveneens het afleveren van kwalitatieve producten voorop plaatsen.

Na het idee van een brievenbus, kwam het idee van een tuintafel. Er werd meteen gekozen voor de beste kwaliteit, waardoor we u stevige, kwaliteitshoudende tuintafels kunnen aanbieden die weer en wind de baas zijn. Voor de passende tuinstoelen hebben we een geschikte leverancier gevonden die dezelfde strenge voorwaarden aan zijn producten stelt als wij. Dé combinatie tuinmeubels die 10 jaar garantie geniet!

Image
Eigen productie net na de winkel maakt van Semperfi de ideale partner

Het werd moeilijk om bij ons toonpark en ons productiehuis een winkelruimte te voorzien. Daarom volgde de logische beslissing om een winkel te openen. En op 14 oktober 2006 was het zover. Dit was het startschot van onze winkel 'SemperFi' in Beveren-Roeselare. 

In 2018 opent Semperfi 2.0. We keren terug naar onze thuis: Zwevezele. Het nieuwe gebouw op het industriepark Flandria combineert de productie met het verkooppunt waardoor we vlotter kunnen werken en korter op de bal kunnen spelen. Zeker bij maatwerk! 

Bent u dus ook op zoek naar exclusieve en moderne tuinmeubelen in de vorm van een kwalitatieve, duurzame tuinset of een originele brievenbus? Kom gerust eens langs bij SemperFi - Devos Plaatbewerking, we hebben voor ieder wat wils.

Bespreek alle mogelijkheden in onze showroom

Wat je koopt wil je graag uitproberen, zien en voelen. Dit kan altijd in onze toonzaal in Zwevezele. Laat je inspireren en ontdek hoe je optimaal je tuinmeubel kan gebruiken. Of bekijk hoe die brievenbus uw voortuin compleet maakt. We staan je bij met raad en daad over de materialen, onderhoud en mogelijkheden. Meer nog: kom je langs tijdens de werkuren, dan zie je door de ramen ons atelier aan het werk. Hand-made, terwijl jij kiest ...

Image
Showroom