Cortenstaal

Zoek je een opvallende brievenbus met een typische roestkleur? Een brievenbus in cortenstaal is een echte eyecatcher die past bij elke woning. Vrijstaand in de voortuin komt ze optimaal tot haar recht. Niet voor even, maar voor het leven. Bovendien maken wij je cortenstaal brievenbus op maat. In de afmetingen van jouw voorkeur, met of zonder huisnummer en met de opening links of rechts. Enkele van onze tijdloze, robuuste brievenbussen uit cortenstaal vind je hieronder. 

Cortenstaal brievenbussen op maat

Een cortenstaal brievenbus herken je van ver aan de bruinoranje kleur. Dat is handig voor de postbode of pakjesbezorger, maar het is tegelijk een fraaie aanvulling op je woning. Want zeg nu zelf, zo’n opvallende brievenbus voor of naast de woning, dat springt in het oog bij al wie voorbijkomt.

Brievenbussen in cortenstaal zijn veel meer dan enkel mooi en tijdloos. Ze zijn ook zeer duurzaam, onderhoudsarm, slijtvast en weerbestendig. De natuurlijke roestlaag beschermt je brievenbus namelijk tegen verdere corrosie. Zelfs jaren in de felste zon, vele liters regen en de guurste wind hebben geen invloed op het uitzicht van cortenstaal. 

Een designbrievenbus in cortenstaal in combinatie met jouw woning (strak of klassiek), dat klopt dan ook – pun intented – als een bus.

Personaliseer je cortenstaal brievenbus

Alle brievenbussen in cortenstaal hebben één iets gemeen: ze schitteren door hun oranje gloed. En toch is geen enkele van deze brievenbussen identiek. In ons atelier produceren we je vrijstaande cortenstaal brievenbus namelijk helemaal op jouw maat.

De voorbeelden hierboven geven je een voorproefje van de personalisatiemogelijkheden:

  • Vorm: de afmetingen kan je vrij kiezen en bijgevolg ook de vorm. Slank en rechtopstaand met de insteekgleuf of klep over de volledige breedte? Of een breder volume met de opening links of rechts op ergonomische hoogte.
  • Huisnummer: cortenstaal is enkele millimeters dik. Uit dat robuuste frame kunnen we perfect je huisnummer (of naam) laseren. Mooi afgewerkt en zonder bramen.
  • Extra details: de voorkant van een cortenstaal brievenbus wordt meestal enkel onderbroken door een gleuf voor de post en een huisnummer. Als je dat wenst kunnen we ze echter ook afwerken met details zoals een schaduwvoeg.

Pakketbrievenbus in cortenstaal

Meer en meer brievenbussen zijn pakjesbrievenbussen . Die zijn zeker ook mogelijk in cortenstaal. Je brievenbus op maat combineert dan een ruime capaciteit met een strakke look. Je pakjes worden zo veilig geleverd en via het deurtje aan de achterkant haal je ze er eenvoudig uit.