Unieke oplossingen op maat gemaakt! 

Bij ons kun je terecht voor maatwerk dat aansluit bij jouw unieke stijl, smaak en behoeften. Of het nu gaat om een gepersonaliseerde tafel, een op maat gemaakte brievenbus, of een speciaal ontworpen accessoire in cortenstaal, wij bieden een oplossing op maat. Onze getalenteerde en ervaren vakmensen staan ​​klaar om met je samen te werken om jouw visie te realiseren en iets te creëren dat helemaal van jou is. Met onze aandacht voor detail, hoogwaardige materialen en vakmanschap zorgen wij ervoor dat elk stuk op maat dat wij maken, voldoet aan jouw verwachtingen en meer. Laat ons je helpen om jouw ideeën tot leven te brengen.

Image
Maatwerk eigen productie Semperfi constructie metaalbewerking

Op maat van jouw leven.

Die tafel wens je op dezelfde hoogte dan die je hebt. De brievenbus is groter uitgetekend door uw tuinarchitect. Of die stoelen vind je de max, maar zijn net iets breder dan de standaard. Geen paniek, we kijken samen voor een kwalitatieve oplossing!

Bespreek alle mogelijkheden in onze showroom

Wat je koopt wil je graag uitproberen, zien en voelen. Dit kan altijd in onze toonzaal in Zwevezele. Laat je inspireren en ontdek hoe je optimaal je tuinmeubel kan gebruiken. Of bekijk hoe die brievenbus uw voortuin compleet maakt. We staan je bij met raad en daad over de materialen, onderhoud en mogelijkheden. Meer nog: kom je langs tijdens de werkuren, dan zie je door de ramen ons atelier aan het werk. Hand-made, terwijl jij kiest ...

Image
Showroom