Tuinmeubelen

Picknick bank met kampvuur

Een tuin volledig ingericht op gezellig samenzijn met familie en vrienden.

Gebruikte producten
Image
vuurschaal compact semperfi pic nic bank

Deze vuurschaal, houtopslag en picknickblankcombinatie is de perfecte toevoeging aan onze tuin is praktisch, sfeervol en we genieten er volop van!

Het was even zoeken naar het juiste product, maar de keuze viel op een vuurschaal, houtopslag en een picknickbank die perfect past bij mijn tuin. De bank is van stevig materiaal gemaakt en voelt erg solide aan. Het ontwerp is ook erg praktisch en functioneel. 

Ik was aanvankelijk een beetje sceptisch over de houtopslagfunctie, maar het blijkt toch wel erg handig te zijn. Ik kan nu gemakkelijk mijn houtvoorraad opslaan zonder dat het er rommelig uitziet. Bovendien hoef ik niet steeds heen en weer te lopen om hout te halen, omdat het altijd binnen handbereik is.

De vuurschaal zelf is ook erg praktisch in gebruik. Ik heb er al meerdere keren een gezellig vuurtje in gemaakt tijdens de koudere avonden en het is echt een sfeervolle toevoeging aan mijn tuin. Ik heb al verschillende keren vrienden en familie uitgenodigd om te komen genieten van een hapje en drankje rond de vuurschaal en iedereen is erg enthousiast over het product.

Kortom ben ik dus erg tevreden met mijn aankoop van de vuurschaal en de picknickbank. Het is een handig en praktisch ontwerp dat ook nog eens erg sfeervol is. Ik kan het dan ook zeker aanraden aan anderen die op zoek zijn naar een combinatie van een zitbank en vuurschaal met extra opslagruimte voor hout.